Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Punt i final a la Festa Major de Marata

01/08/2022

La segona de les festes majors del municipi ha omplert d'activitats la plaça i el Centre Cultural de Marata

Les havaneres i el rom cremat han tancat dos caps de setmana d'activitats a Marata. La segona de les festes majors de les Franqueses ha recuperat un dels actes més populars que aplega no només a la gent del municipi sinó també de la comarca.

La Festa Major de Marata 2022 s'ha celebrat els dies 22, 23, 29, 30 i 31 de juliol. Durant els cinc dies hi ha hagut multitud d'activitats per a tots els gustos i públic concentrades a la plaça i al Centre Cultural de Marata.

"Diner Negre" ha estat l'activitat teatral que ha donat el tret de sortida a la festa i el mateix cap de setmana, els veïns i veïnes han pogut gaudir de la seva cita més emblemàtica, el Maratafolk amb Mediterrania Band i la Troupe i l'actuació prèvia de Gemma Humet i Toti Soler. Fa 19 anys que se celebra aquest esdeveniment convertint-se en un dels punts forts de la festa major.

El segon cap de setmana, comença amb una activitat per als més matinadors i matinadores, el Cros popular amb diversos circuits segons l'edat dels participants. La tarda de dissabte ha estat dedicada als infants amb la inauguració de la Mostra Infantil d'Arts Plàstiques i posteriorment amb jocs i espectacles.

El matí de diumenge ha estat el moment solemne de la festa amb la missa a Santa Coloma de Marata i el cant dels goigs. Al migdia, els veïns i les veïnes de Marata s'han aplegat amb un objectiu, ballar els balls del Capgrós, de l'Espolsada i del Pericó, una de les tradicions més nostrades del poble i del municipi. Les havaneres i el rom cremat han posat el punt i final a la festa.

Podeu visitar la galeria de fotos de la Festa Major de Marata aquí.

Les properes cites d'aquest estiu són:

  • Festa Major de Corró d'Amunt, del 4 al 7 d'agost
  • Festa Major de Llerona, del 7 a l'11 de setembre
  • Festa Major de Corró d'Avall, del 15 al 18 de setembre
Arxivat a: Ajuntament, Cultura
Festa Major de Marata 2022
Festa Major de Marata 2022
Festa Major de Marata 2022
Festa Major de Marata 2022
Festa Major de Marata 2022
Festa Major de Marata 2022
Festa Major de Marata 2022
Festa Major de Marata 2022
Festa Major de Marata 2022
Festa Major de Marata 2022
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/03/2023 a les 08:12h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)