Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Park and Ride serà zona d'aparcament lliure durant el mes d'agost

29/07/2022

De l'1 al 28 d'agost no es requerirà el tiquet d'estacionament per poder aparcar en aquesta zona.

L'aparcament de l'estació de Bellavista compta actualment amb 100 places reservades per a persones usuàries del tren que arriben fins a aquesta zona en vehicle privat.
 
Des de l'1 i fins al 28 d'agost no serà necessari obtenir el tiquet digital gratuït per poder estacionar-hi, per tant, durant aquest període el Park and Ride passa a ser una zona d'aparament lliure.
 
Què és el Park and Ride durant l'any?
 
És un sistema que pretén millorar la gestió de l’estacionament per als vehicles de les persones usuàries del transport públic en certes estacions del Vallès Oriental, amb l’objectiu d’incrementar la disponibilitat de places i optimitzar-ne l’ús.
 
En aquestes places només poden aparcar-hi els vehicles de les persones usuàries de la xarxa de transport públic durant el dia en curs, les quals han d'obtenir obligatòriament un tiquet digital gratuït amb l'aplicació mòbil Parkunload, i no es pot excedir el temps màxim d’estacionament establert. Per fer efectiu el tiquet d’estacionament, cal validar-lo a l’interior de l’estació o de  l’andana, tot seguint les instruccions de l’app.
Arxivat a: Obres i Serveis
Vista general estació Bellavista
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2024 a les 11:14h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)