Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses comptarà amb un Pla d'Acció per a la Millora de la Qualitat de l'Aire

27/07/2022

El municipi serà dels primers a tenir un pla adaptat a les directrius de la Taula per la Qualitat de l'Aire a Catalunya

Les Franqueses ha iniciat les feines per elaborar el Pla d'Acció per a la Millora de la Qualitat de l'Aire al Municipi. Aquest pla s'està realitzant amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i amb el seguiment de la Generalitat de Catalunya, ja que som un dels primers municipis catalans que tindrà un pla adaptat a les directrius de la Taula per la Qualitat de l'Aire a Catalunya.

Tot i que tots els mesuraments i estudis realitzats fins ara sobre la qualitat de l'aire al municipi són positius, les Franqueses del Vallès és un dels municipis de Catalunya afectats directament per l'alta contaminació de l'àrea urbana de Barcelona. El corredor del Besòs per les seves condicions atmosfèriques i orogràfiques és receptor de la concentració de CO2 que es genera riu avall i que l'atmosfera no pot absorbir. Això fa del nostre municipi un bon candidat per tenir un protocol d'actuació de millora de la qualitat de l'aire i per treballar en mesures que afavoreixin conductes i accions més sostenibles i netes.

El Pla d'Acció per a la Millora de la Qualitat de l'Aire calendaritzarà accions a 5 anys vista i treballarà a partir d'una diagnosi sobre les emissions dels polígons industrials; el nivell i el tipus de mobilitat; el planejament urbanístic i les actuacions previstes i, l'activitat agrícola. A partir d'aquestes dades s'estructuren les línies estratègiques i les accions que han de permetre mantenir o millorar la qualitat de l'aire de les Franqueses.

Arxivat a: Obres i Serveis
Les Franqueses comptarà amb un Pla d'Acció per a la Millora de la Qualitat de l'Aire
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2024 a les 15:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)