Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Corró d’Avall tanca el primer cicle d’audiències públiques

26/07/2022

L’Ajuntament ja treballa en la següent temporada que començarà a partir de setembre

Aquest mes de juliol ha finalitzat el primer cicle d’audiències públiques. Unes sessions creades amb l’objectiu de generar un espai d’intercanvi i diàleg entre l’alcalde, Francesc Colomé, la regidora de Participació, Montse Vila, i la regidora de Relacions Ciutadanes, Marta Reche, amb els veïns i veïnes de les Franqueses. Des del mes de desembre i fins aquest estiu s’ha celebrat una audiència a tots els pobles amb persones escollides de manera aleatòria mitjançant un sorteig. Al llarg de les trobades les persones participants han pogut expressar les seves inquietuds i presentar les seves propostes. Ha sorgit temes relacionats a la seguretat, a la neteja, a la mobilitat,... Tots aquests temes s’han comentat durant les sessions i també s’han traslladat a les àrees pertinents per treballar-les. Per tant, tots els participants han rebut una resposta i, a més, s’han penjat tots els retorns a l’apartat de participació d'aquest web. Per consultar-los entra aquí

Al llarg d’aquesta primera experiència s’ha fet una enquesta de cada audiència amb una puntuació mitjana de 4,5 sobre 5 i, per tant, una valoració molt positiva de tot el procés. Després d’aquest cicle inicial, l’Ajuntament ja treballa en la següent temporada que començarà a partir de setembre.

Arxivat a: Participació
Audiència pública celebrada el juliol de 2022 a Corró d'Avall
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/11/2023 a les 19:32h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)