Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

S'instal·len pilons extraïbles al Camí Veïnal de Marata

18/07/2022

La via romandrà tallada demà, 19 de juliol, entre les 8 i les 10 h per realitzar l'actuació

L'Ajuntament instal·larà un sistema de pilons al Camí Veïnal de Marata per tallar la via en cas que sigui necessari. En concret aquest sistema s'instal·larà en el tram de carretera que ocupa la plaça de Marata. 

Les feines es realitzaran aquest dimarts 19 de juliol entre les 8 i les 10 matí i, durant aquest interval, el Camí Veïnal de Marata, entre l'accés des de Cardedeu / la Roca des de l'empresa Sandoz i l'encreuament amb la BV5151, romandrà tallat a la circulació. 

El nou sistema servirà, per exemple, per impedir la circulació durant la celebració dels actes de festa major. Els pilons, però, seran fàcilment extraïbles per donar pas amb facilitat a vehicles d'emergència mentre la via estigui tallada.

Arxivat a: Ajuntament
Camí Veïnal de Marata
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/08/2022 a les 12:38h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)