Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Més de 800 infants i joves gaudeixen de les activitats d'estiu de les Franqueses

08/07/2022

L'alcalde i les regidores d'Esports i de Relacions Ciutadanes visiten el Juliol Esportiu i el casal de Llerona

Durant aquest mes de juliol, més de 800 infants i joves participen en les propostes educatives, lúdiques i esportives d'aquest estiu. Les activitats s'han iniciat la primera setmana del mes i es desenvolupen en diversos equipaments municipals i centres educatius. L'oferta abasta des dels 4 fins als 18 anys.

Aquest matí l'alcalde, Francesc Colomé, i les regidores d'Esports, Montse Vila, i de Relacions Ciutadanes, Marta Reche, han visitat les activitats del Juliol Esportiu a la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall i el Casal Infantil de Llerona, un dels molts casals que s'estan realitzant. Durant la visita han pogut parlar amb els/les monitors/es i coordinadors/es per saber com estan funcionant les activitats i també han compartit una estona amb els infants participants.

L'oferta 2022 d'estiu de les Franqueses compta amb activitats esportives multidisciplinars, que es desenvolupen al pavelló de l'Espai Can Prat, a la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall i a l'IES Lauro i en les què hi participen uns 300 infants i joves.
Pel que fa a les activitats educatives i lúdiques, el nombre de participants és de més de 500 i compten amb propostes de casals (escoles Colors, Bellavista-Joan Camps, Camins i Joan Sanpera i les Antigues Escoles de Llerona), amb una proposta mixta que combina casal a Can Ganduxer amb colònies a Ogassa, amb campaments a Navès per a joves i amb 4 setmanes temàtiques a l'Espai Zero (setmanes explosives, d'interpretació davant la càmera i de creació i producció de videoclips).

Els casals municipals i els Juliol Esportiu es realitzen durant tot el mes de juliol. A més a més, com a propostes municipals també hi ha activitats aquàtiques a la piscina municipal i els casals musicals de l'Escola Municipal de Música. Més enllà, diverses entitats i associacions també han ofertat casals temàtics, sobretot esportius.

Arxivat a: Esports, Infància i Joventut
Casals i juliol esportiu 1
Casals i juliol esportiu 2
Casals i juliol esportiu 3
Casals i juliol esportiu 3
Casals i juliol esportiu 4
Casals i juliol esportiu 5
Casals i juliol esportiu 6
Casals i juliol esportiu 12
Casals i juliol esportiu 7
Casals i juliol esportiu 8
Casals i juliol esportiu 9
Casals i juliol esportiu 10
Casals i juliol esportiu 11
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/11/2023 a les 14:48h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)