Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La T-Mobilitat arriba a les Franqueses

05/07/2022

Aquesta targeta recarregable i mòbil permet utilitzar les línies R2 i R3 de rodalies en la 2a i 3a corona metropolitana

La T-Mobilitat és la nova targeta de transport que, mitjançant una targeta recarregable o una aplicació mòbil, permet integrar els títols de transport i viatjar ja dins les 3 primeres corones metropolitanes. D'aquesta manera, la T-Mobilitat ja permet des d'aquesta setmana viatjar des de les Franqueses fins a Barcelona, per exemple. De moment, però, i fins que no s'hagin actualitzat els lectors de tots els mitjans de transport, només permet viatjar en tren, a les línies R2 i R3. Les línies d'autobusos urbans i interurbans s'aniran integrant a la T-Mobilitat progressivament.

Com funciona i com la puc aconseguir?

La T-Mobilitat funciona físicament o a través del mòbil.
Físicament es pot adquirir a qualsevol dels punt d'atenció a l'usuari de TMB. Aquesta targeta té una garantia de 5 anys i un preu de 4,5 euros. Només cal presentar-se en qualsevol dels punts habilitats amb el formulari omplert . També es pot tramitar en línia previ registre i la rebràs per correu al teu domicili. La recàrrega de la T-Mobilitat es pot fer a les màquines autovenda de les estacions de rodalies, del metro de Barcelona i del TRAM).
També pots tenir la T-Mobilitat virtual al teu mòbil. Només cal registra-se, descarregar la app  i acostar el mòbil al lector de les estacions per viatjar. En telèfons Android cal tenir la funcionalitat NFC activada. El preu del títol virtual és d'1 euro.

Quins títols hi puc tenir i per on la puc fer servir?

Des d'aquesta setmana s'integren les zones 2 i 3 de les corones de transport metropolità i, de moment, a les Franqueses no es pot utilitzar als autobusos urbans i interurbans de Sagalés. Les estacions de rodalies de les línies R2 i R3 ja estan integrades. Els títols de transports que es poden tenir dins la T-Mobilitat són:

  • TCasual (unipersonal i 10 viatges)
  • TUsual (unipersonal i 30 dies de viatges il·limitats)
  • TJove (unipersonal i 30 dies de viatges il·limitats)
  • TUsual FM/FN (30 dies de viatges il·limitats)
  • TJove FM/FN (30 dies de viatges il·limitats)
  • TFamiliar (multipersonal i 8 viatges en 30 dies)
  • T16 (unipersonal i viatge il·limitats fins a la caducitat del títol)

Per saber-ne més o quina documentació necessiteu per tramitar els títols bonificats (Famílies monoparentals i nombroses (FM/FN), TJove FM/FN i T16) podeu entrar aquí

 

Arxivat a: Ajuntament
T-Mobilitat
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/08/2022 a les 12:38h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)