Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Bellavista tanca la festa major, la primera d'aquest estiu a les Franqueses

04/07/2022

Els actes s'han succeït des de dijous i fins diumenge

Les Franqueses ha tancat la primera de les festes majors de la temporada, la de Bellavista, i ho ha fet amb foc, una de les constants de tota la festa.

La Festa Major de Bellavista 2022 s'ha celebrat entre el dijous 30 de juny i el diumenge 3 de juliol. Durant els 4 dies hi ha hagut multitud d'activitats per a tots els gustos i públic, la majoria concentrades a la plaça Major i al passeig d'Andalusia.

La Caravana Escape Room ha repetit i ha tornat a estar present durant la festa 2022. De dijous a diumenge, durant tot el dia, ha rebut els grups que intentaven resoldre el misteri. L'inici oficial, però, ha esta el txupinazo de dijous i tot seguit caminada nocturna per als més esportistes i cinema a la fresca.

Divendres, els actes han començat a primera hora de la tarda amb el concurs de petanca al Casal d'Avis i Centre Social Bellavista. A la tarda berenar infantil i remullat amb la "Tresca i la Verdesca", cercavila i ball per a la gent gran. El vespre ha estat territori de música i foc. Els Diables els Encendraires han fet el primer dels correfocs de la festa major. Tot seguit pregó de la festa, castell de focs i música a la plaça Major.

Dissabte, matinal infantil amb una gimkana, la xocolatada i la festa de l'escuma. Al migdia, l'arrossada i el tobogan aquàtic per a la sobretaula. A la tarda jocs infantils, tir amb arc, exhibició del Club Karate Nokachi i correfoc infantil. El vespre ha començat amb un emotiu homenatge a Vicenç Sáez de Tejada dalt l'escenari de la carpa. Després, música amb Mrs. Against Beasts, de l'Escola Municipal de Música. I la nit s'ha tancat, per segon dia, amb el castell de focs i la música.

Diumenge ha començat tranquil amb el taitxí i s'ha anat engrescant amb la masterclass de zumba i les sardanes. Al migdia, els actes religiosos amb la processó i la missa. A la tarda, mostra de dansa i música, concert benèfic per Ucraïna i, al vespre, Sanfermines infernals i els comiat de la festa. La màgia de "The big bang tontery" i la traca ha posat punt i final a la Festa Major de Bellavista 2022.

Podeu recuperar les imatges de la festa aquí.

Arxivat a: Cultura
Festa Major de Bellavista 1
Festa Major de Bellavista 2
Festa Major de Bellavista 3
Festa Major de Bellavista 4
Festa Major de Bellavista 5
Festa Major de Bellavista 6
Festa Major de Bellavista 7
Festa Major de Bellavista 8
Festa Major de Bellavista 9
Festa Major de Bellavista 10
Festa Major de Bellavista 11
Festa Major de Bellavista 12
Festa Major de Bellavista 13
Festa Major de Bellavista 14
Festa Major de Bellavista 15
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2024 a les 15:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)