Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El regidor Àngel Profitós i la regidora Maria Forns renuncien al seu càrrec

01/07/2022

En les últimes setmanes el regidor Àngel Profitós i la regidora Maria Forns han anunciat que renuncien al seu càrrec per temes personals. Després de formalitzar el tràmit, finalment s’ha donat compte d’aquestes renúncies durant el ple de juny.

Àngel Profitós (1962) viu a Corró d’Amunt. És llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i ha treballat més de 40 anys com a empleat de banca. Profitós ha estat regidor d’Hisenda i Participació Ciutadana per Esquerra Republicana de Catalunya a l’Ajuntament de les Franqueses el 2011 i el 2012. Després ha estat regidor a l’oposició, primer per ERC i aquesta última legislatura per Imagina Esquerra en Comú – Acord Municipal (IEC-AM).

Maria Forns (1956) viu a Marata. És correctora, assessora lingüística i professora de català a persones adultes. Aquesta ha estat la seva primera legislatura com a regidora a l’oposició per Sal – Candidatura d’Unitat Popular – Alternativa Municipalista (Sal-CUP-Amunt).

Arxivat a: Ajuntament
Àngel Profitós i Maria Forns
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/08/2022 a les 12:38h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)