Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Banc de Bones Pràctiques distingeix les Audiències Públiques de les Franqueses

30/06/2022

Aquesta distinció l'atorga la Fundació Pi i Sunyer

La Fundació Pi i Sunyer ha distingit les Audiències Públiques de les Franqueses com a experiència de bones pràctiques. Aquesta experiència participativa, sorgida del Pla Director de Participació del municipi, funciona des del desembre del 2020 quan es fa la primera prova pilot amb el veïnat de Corró d'Avall. Es tracta d'un punt de trobada dels veïns i veïnes de cada nucli de població amb l'alcalde, Francesc Colomé, per tal que li transmetin les preocupacion, les inquietuds, els dubtes i les propostes vinculades amb les Franqueses en general i amb cada poble en concret. Les conclusions extretes de cada sessió es traslladen a les àrees corresponents per a la seva gestió.

Fins ara, i des de la prova pilot a Corró d'Avall, s'han celebrat audiències públiques als 5 pobles. Les persones que hi participen són escollides de manera aleatòria del padró municipal.Tant les convocatòries com els retorns d'aquestes trobades es fan públics a través del web municipal.

Arxivat a: Participació
Diploma
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/12/2023 a les 09:52h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)