Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Aquest dijous, 30 de juny, ple municipal ordinari

27/06/2022

La sessió començarà a les 19 hores a la sala d'actes de Can Ribas - Centre de Recursos Agraris

Aquest dijous, 30 de juny, se celebrarà el ple municipal ordinari. La sessió començarà a les 19 hores, a la sala d'actes de Can Ribas-Centre de Recursos Agraris. El ple es pot seguir presencialment a la mateixa sala o a través del canal You Tube de l'Ajuntament de les Franqueses

L'ordre del dia serà el següent:

A) Part dispositiva i activitat de control

1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior.

2. Donar compte de les resolucions dictades per l'Alcalde i els/les regidors/es delegats/des de l'Alcaldia números 2022-1253 a 2022-1544 corresponents al període comprès entre els dies 1 i 31 de maig de 2022.

3. Donar compte de les actes de la Junta de Govern Local números JGL/2022/16 a JGL/2022/19 que corresponen a les sessions pel període comprès entre els dies 1 i 31 de maig de 2022.

4. Donar compte del Decret de l'alcalde número 2022-1682 de data 15 de juny, en què es resol designar els representants del grup municipal Imagina Esquerra en Comú - Acord municipal als òrgans col·legiats municipals i comissions.

B) Part resolutiva

5. Proposta d’aprovació de la designació de representants de la Corporació al Consell de la Formació Professional i l’Ocupació del Vallès Oriental.

6. Proposta d’aprovació de la Declaració Institucional de lluita contra el frau i del Pla de Mesures Antifrau de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès.

7. Proposta d’aprovació del calendari de les festes locals per a l’any 2023.

8. Proposta de ratificació de la resolució de mutu acord del contracte d'obres consistent en l'execució del projecte anomenat "Projecte d'urbanització del Sector N de les Franqueses del Vallès", adjudicat a la UTE formada per les empreses Abolafio Construcciones, SL i Cobra Instalaciones y Servicios, SA.

9. Moció que presenta el grup municipal Sal-Candidatura d'Unitat Popular-Alternativa Municipalista, i no aprovada per Junta de Portaveus en sessió del dia 21 de juny de 2022, perquè es declari no apte per a la implantació de parcs solars tot el sòl no urbanitzable de les Franqueses del Vallès, per raons de seguretat alimentària i de preservació del territori agroforestal periurbà.

10. Moció que presenten els grups municipals Sal-Candidatura d'Unitat Popular-Alternativa Municipalista, Imagina Esquerra en Comú-Acord municipal i Junts per les Franqueses, i aprovada per Junta de Portaveus en sessió del dia 21 de juny de 2022, per aprovar el manifest de l'acord social per l'amnistia i l'autodeterminació.

11. Moció que presenta el grup municipal Imagina Esquerra en Comú-Acord municipal, i no aprovada per Junta de Portaveus en sessió del dia 21 de juny de 2022, demanant la prioritat de la implantació en teulades de la producció d'energia elèctrica fotovoltaica al municipi i una nova moratòria de la instal·lació de macroprojectes de centrals fotovoltaiques en sòl no urbanitzable.

C) Precs i preguntes

D) Donar compte de les renúncies de càrrecs electes

12. Donar compte de la renúncia del senyor Àngel Profitós i Martí al càrrec de regidor en representació del grup municipal Imagina Esquerra en Comú - Acord Municipal (IEC-AM).

13. Donar compte de la renúncia de la senyora Maria Forns i Roca al càrrec de regidora en representació del grup municipal Sal-Candidatura d’Unitat Popular-Alternativa Municipalista (Sal-CUP-Amunt).

Arxivat a: Ajuntament
Cartela genèrica del ple municipal
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2024 a les 11:14h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)