Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El 28 de juny, Dia Internacional pels Drets del Col·lectiu LGBTI

08/06/2022

Les Franqueses disposarà d'un Servei d'Atenció Integral LGBTI

Al juny de l'any 2020 el Ple de l'Ajuntament va aprovar per unanimitat l'adhesió de les Franqueses a la Xarxa de Municipis LGBTI, Pobles i Ciutats per la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere. Aquest acord ha suposat, entre d'altres, el compromís del municipi per articular respostes preventives davant actes d’homofòbia, lesbofòbia, transfòbia, intersexofòbia i bifòbia. Des d'aleshores, es treballa per a la visibilització i atenció a aquest col·lectiu amb activitats específiques i amb la commemoració de dates assenyalades com el 17 de maig, Dia Internacional contra la LGBTIfòbia, o el 28 de juny, Dia Internacional pels Drets del Col·lectiu LGBTI, amb la bandera irisada onejant al balcó o amb la il·luminació de l'Ajuntament.

Enguany, coincidint amb el 28 de juny i en col·laboració amb l'Associació Mirall. Feminisme d'Acció Social, s'ha programat un acte per a les 20 h a la plaça de l'Espolsada amb activitats reivindicatives com la lectura d'un manifest, una intervenció d'Olza Poetry Slam i una performace. El lema d'enguany és "L'orgull de ser qui som".

A més a més, en uns mesos, les Franqueses comptarà amb una nova eina per treballar contra l'LGBTIfòbia: el Servei d'Atenció Integral per a les persones LGBTI, (SAI), en coordinació amb la Direcció General de Polítques Públiques LGBTI+ de la Generarlitat de Catalunya. Trobareu més informació sobre el futur Servei d'Atenció Integral per a persones LGBTI a www.lesfranqueses.cat

Arxivat a: Ajuntament
28 J L'Orgull de ser qui som
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/07/2022 a les 12:13h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)