Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Objectiu, millorar en civisme

03/06/2022

Educadors i educadores consciencien sobre la importància de recollir les defecacions dels gossos i de censar els animals

Durant els mesos de maig i juny, els educadors i educadores de civisme estan presents en alguns dels carrers de les Franqueses per explicar la importància de recollir les defecacions dels carrers, parcs, jardins i zones de jocs infantils, i per conscienciar de la necessitat de contribuir a una bona convivència. També resolen els dubtes dels veïns i de les veïnes per aconseguir la implicació i la complicitat de tots i de totes en allò que passa al nostre voltant.

De manera transversal a tot el municipi, les actuacions de la campanya “És mer-avellós quan reculls les caques del teu gos” es concentren en els punts on s’ha detectat una alta presència habitual d’animals. Els educadors i educadores de civisme recorren els carrers de les Franqueses en horari de tarda, de 17.30 a 20.30 h, realitzant quatre rutes diferents i buscant una major proximitat amb les persones responsables dels animals en els dos nuclis amb més població de les Franqueses, Bellavista i Corró d’Avall. A banda, de manera puntual, també recorren de dalt a baix el Mercat de Corró d’Avall i el Mercat de Bellavista.

Properament, l’Ajuntament també farà arribar la campanya als parcs infantils amb la instal·lació de cartells per recordar que s’han de recollir les deposicions dels animals.

Arxivat a: Ajuntament
Campanya "És mer-avellós quan reculls les caques del teu gos"
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/07/2022 a les 12:13h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)