Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Veïns i veïnes de Marata exposen les seves inquietuds a l’audiència pública d’aquest dimarts

01/06/2022

La connexió a internet, el manteniment de l’entorn i el transport públic són alguns temes que s’han portat a debat

Ja fa uns mesos que l’Ajuntament de les Franqueses ha engegat audiències públiques com a eina de participació inclosa dins del Pla Director de Participació Ciutadana. Es tracta d’unes sessions, organitzades per pobles, on els veïns i veïnes de la zona i convocades de manera aleatòria disposen d’un espai de debat amb l’alcalde, Francesc Colomé, per presentar propostes i expressar les seves inquietuds.

Aquest dimarts l’audiència pública s’ha celebrat a Marata. En aquesta ocasió, però, l’alcalde ha hagut d’excusar la seva assistència i ha conduït la sessió la regidora de Participació Ciutadana, Montse Vila. En total, hi han participat 14 veïns i veïnes que han parlat sobre l'excés de velocitat dels vehicles pel centre del poble; la necessitat de millorar el manteniment de camins, els boscos i l’entorn de Marata; els problemes de connexió a internet; la seva preocupació per l’abastiment i la qualitat de l’aigua; la necessitat de transport públic, entre d’altres.

Durant la sessió, tant la regidora de Participació Ciutadana, Montse Vila, com la regidora de Relacions Ciutadanes, Marta Reche, han donat resposta a algunes qüestions. D’altres s’han recollit, es faran arribar a les àrees pertinents i es donarà retorn als veïnes i veïnes de Marata el més aviat possible.

Recordem que tots els extractes d’aquestes reunions es poden consultar a l’apartat de Participació Ciutadana del web municipal. 

Arxivat a: Participació
Audiència pública a Marata
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/11/2023 a les 14:48h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)