Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Adif inicia la remodelació de l'estació de les Franqueses

20/05/2022

Les obres es realitzaran en dos fases que finalitzaran al setembre del 2023

L'Administrador d'Infrastructures Ferroviàries, ADIF, inicia aquesta propera setmana les obres de remodelació de l'estació de les Franqueses de la línia R3. Aquesta actuació té una durada prevista d'aproximadament 16 mesos i es realitzaran en dues fases: la primera, del maig al novembre del 2022 i, la segona, del novembre del 2022 al setembre del 2023.

Per tal d'iniciar les obres, aquest dilluns 23 de maig, s'ocuparà part de l'aparcament de l'estació per instal·lar equipament i material. En concret, quedaran inutilitzades les places de la zona nord oest, tocant a la botiga Bon Àrea. Durant la segona fase, a partir del mes de novembre, Adif ocuparà el 100% de la zona d'estacionament.

A més a més de remodelar l'edifici de l'estació, també s'hi construiran dos passos soterrats: un que unirà les dues andandes i un altre que unirà la zona de l'aparcament amb el carrer d'Anna Maria Mogas. Adif deixarà construit el calaix i serà l'Ajuntament l'encarregat d'acondicionar-lo.

Arxivat a: Urbanisme i Activitats
Estació de Rodalies de les Franqueses de la línia R3
Darrera actualització d’aquest contingut: 09/06/2023 a les 14:35h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)