Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Consell Comarcal distingeix les Franqueses com a Punt d’Informació Turística durant la Jornada TurismeVallès

10/05/2022

El punt, situat a Mas Can Calet Aparthotel, és reconegut per segon any consecutiu

Les Franqueses ha estat reconeguda per la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Vallès Oriental com a Punt d'Informació Turística durant la Jornada TurismeVallès pels serveis que ofereix a Mas Can Calet Aparthotel. La regidora de Comerç, Mercats, Fires i Turisme, Sònia Tena, ha recollit la distinció en nom de l’Ajuntament. En la trobada també s’han repartit els segells pel Compromís per a la Sostenibilitat Biosphere que han aconseguit 48 institucions públiques i empreses per dissenyar productes i serveis de turisme no agressiu i que, a llarg termini, garanteixin l'equilibri entre les dimensions econòmica, sociocultural i mediambiental.

Les Franqueses compta amb un Punt d’Informació Turística situat a Mas Can Calet Aparthotel. Allà s’ofereix informació a visitants i ciutadania, no sols relativa al municipi, sinó al conjunt del Vallès Oriental, sobre on se situen els punts d’interès que l’usuari desitja trobar i propostes d’activitats, amb una atenció al client personalitzada en la què se’l guia i proporciona materials com mapes o fulls informatius. Pel seu servei, aquest Punt d’Informació Turística ja va estar reconegut pel Consell Comarcal l’any passat.

 

Arxivat a: Turisme
El Consell Comarcal distingeix les Franqueses com a Punt d’Informació Turística durant la Jornada TurismeVallès
El Consell Comarcal distingeix les Franqueses com a Punt d’Informació Turística durant la Jornada TurismeVallès
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/11/2023 a les 19:32h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)