Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La plaça de l'Ajuntament i els voltants s'omplen d'activitats amb la 17a Mostra d'Entitats i la 33a Fira de Sant Ponç

09/05/2022

Els Diables els Encendraires inclouen la Trobada de Bèsties a la programació

Cap de setmana d'intensa activitat a les Franqueses. Dissabte i diumenge, les places de l'Ajuntament, Joan Sanpera i de Can Font i el passeig del Primer d'Octubre acullen la 17a Mostra d'Entitats i la 33a Fira de Sant Ponç.

Exhibicions i activitats de les entitats

La Mostra d'Entitats s'ha celebrat per primera vegada fora de la programació de la Fira de Nadal, on habitualment es donaven cita les associacions, i ha ocupat durant tot el cap de setmana les places de l'Ajuntament i de Joan Sanpera.

La plaça de l'Ajuntament ha acollit durant tot el cap de setmana els estands de les entitats i associacions. Hi han estat presents les entitats LF Comerç, Club Esportiu Llerona, Club Twirling les Franqueses, Associsció Esportiva Ramassà, Centre de Modelisme les Franqueses, Comissió Festa Major de Corró d’Avall, Associació Educativa Espírall, Associació Sociocultural Manà, Associació Cultural Ibne Sinaa, Club Atletisme a 4 el km, Club Hoquei les Franqueses, Club Tenis Els Gorchs, Assemblea Nacional Catalana, Associació Oudiodial per a l’Ajuda Social Mútua, Associació Classic Car les Franqueses, Agrupació Santa Eulàlia, Associació Cultural l’Art del Bonsai, Associació ENEI, Associació Gegants de les Franqueses i Associació Dyassi Tecito (anem per feina).

A més a més dels estands informatius, les entitats i associacions del municipi han realitzat exhibicions i activitats durant tot el cap de setmana. El Club Bàsquet LF ha realitzat una trobada de l'escoleta; el Club de Tir amb Arc LF un taller de Miniarc; el Centre de Modelisme les Franqueses ha fet una simulació de cotxes de carreres; la Comissió de Festa major de Corró d'Avall un taller de dibuix; l'Asociación Gente del Barrio, una mostra de zumba; el Club Twirling LF, una exhibició; el Club Atletisme a 4 el Km, una activitat de Geocatching; el Club Karate Nokachi, una exhibició de karate; el Club Tenis els Gorchs, una mostra de ball; una mostra d'escacs per part del Club d'Escacs les Franqueses; una parada de taxis amb l'Associació Classic Car; confecció de catifes de Flors amb l'Agrupació Santa Eulàlia; exhibició d'LF Comerç amb el Gimnàs Q; mostra de ball amb l'Associació de Veïns de Bellavista i, una activitat per provar els gegants amb el Gegants de les Franqueses.
Durant el cap de setmana també hi ha hagut diverses propostes de l'Ajuntament com els tallers de berenars i esmorzars saludables o l'espectacle sensorial "Un teatre al jardí".

Trobada de bèsties

Les bèsties més infernals han omplert de fum i de foc les Franqueses dissabte al vespre amb la Trobada de Bèsties dels Diables els Encendraires. S'han trobat a la plaça de l'Espolsada i una tabalada ha donat inici a la cercavila infernal per acabar amb el lluïment a la rotonda sud de l'Ajuntament.

33a Fira de Sant Ponç

La Fira de Sant Ponç ha omplert, el diumenge al matí, de demostracions d'oficis i de productes artesans el passeig del Primer d'Octubre. Hem pogut veure com es fa el vidre bufat, la terrissa, les gorres de cop, la talla lítica, la forja, l'apicultura, la sasteria paperera, la cistelleria o el paper maixé.
Les activitats també s'han succeït a la plaça de Can Font i al passeig. Hi ha hagut una exposició d'herbes remeieres i aromàtiques autòctones amb l'Associació Cívica i Cultural de Corró d'Avall; un joc de memòria i sudoku d'herbes remeires amb els Casals infantils i Juvenils Municipals; un taller de manualitat amb fang i flors del servei d'Escoles Bressol Municipals; l'espectacle "La llebre i la Tortuga"; un mural per la pau, un taller d'il·lustració de contes i un tallers de ceràmica amb Can Font; tallers de rams primaverals i de quadern natural amb el servei de Biblioteca Municipal; un taller de creació d'un envàs artesanal per a herbes aromàtiques amb material reciclat amb ENEI; un taller de sardanes amb els Sardanistes Franquesins; una cercavila dels Gegants de les Franqueses que ha acabat amb l'Himne al Poble de les Franqueses amb els Sardanistes Franquesins, els cors Camins i Coral Xeremella i la Nova Cobla Vallès; un concert amb Catfolkin i, la Marxing Band i la trobada de bateries de l'Escola Municipal de Música.

Aquí podeu recuperar totes les imatges.

Arxivat a: Cultura
17a Mostra d'Entitats i 33a Fira de Sant Ponç 01
17a Mostra d'Entitats i 33a Fira de Sant Ponç 02
17a Mostra d'Entitats i 33a Fira de Sant Ponç 03
17a Mostra d'Entitats i 33a Fira de Sant Ponç 04
17a Mostra d'Entitats i 33a Fira de Sant Ponç 05
17a Mostra d'Entitats i 33a Fira de Sant Ponç 06
17a Mostra d'Entitats i 33a Fira de Sant Ponç 07
17a Mostra d'Entitats i 33a Fira de Sant Ponç 08
17a Mostra d'Entitats i 33a Fira de Sant Ponç 09
17a Mostra d'Entitats i 33a Fira de Sant Ponç 10
17a Mostra d'Entitats i 33a Fira de Sant Ponç 11
17a Mostra d'Entitats i 33a Fira de Sant Ponç 12
17a Mostra d'Entitats i 33a Fira de Sant Ponç 13
17a Mostra d'Entitats i 33a Fira de Sant Ponç 14
17a Mostra d'Entitats i 33a Fira de Sant Ponç 15
17a Mostra d'Entitats i 33a Fira de Sant Ponç 16
17a Mostra d'Entitats i 33a Fira de Sant Ponç 17
17a Mostra d'Entitats i 33a Fira de Sant Ponç 18
17a Mostra d'Entitats i 33a Fira de Sant Ponç 19
17a Mostra d'Entitats i 33a Fira de Sant Ponç 20
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/03/2024 a les 13:48h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)