Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses, en el top 10 dels ajuntaments capdavanters en administració digital

04/05/2022

L'AOC atorga a l’Ajuntament la quarta posició com a referent en transformació digital i govern obert

L’Ajuntament de les Franqueses ha estat guardonat, per segon any consecutiu, amb un dels Reconeixements Administració Oberta 2021, els premis que el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) atorga cada any per distingir les administracions capdavanteres a Catalunya en transformació digital i govern obert en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

Per determinar els guanyadors, l'AOC té en compte l'índex de maduresa digital de cada administració, que es determina analitzant més de 30 indicadors objectius, a partir de les dades d'ús dels serveis AOC i de l'anàlisi dels webs dels ens locals.

El consistori ha rebut un grau de maduresa digital del 87,7%. En aquest sentit, l’AOC ha destacat les Franqueses en el top 10, amb la quarta posició, en la categoria d’ajuntaments de 20.001 a 50.000 habitants.

El premi l'ha recollit la regidora de Règim Intern, Montse Vila, en un acte que ha tingut lloc aquest dimarts 3 de maig, a les 17 h, al Teatre Auditori de Llinars del Vallès.

La transformació digital, estalvia temps, desplaçaments i costos a la ciutadania i a l'administració, alhora que redueix la petjada de carboni.

Els Reconeixements Administració Oberta s’atorguen a les administracions locals de Catalunya que més i millor s’estan transformant digitalment. Concretament, s’avaluen els 947 ajuntaments i els 42 consells comarcals catalans i es fa mitjançant l’anàlisi dels principals indicadors dels governs digitals i oberts, en base a dades objectivables.

 

Arxivat a: Ajuntament
Reconeixements Administració Oberta 2021
La regidora de Règim Intern Montse Vila recull el reconeixement que atorga l'AOC a l'Ajuntament
Acte de Reconeixements Administració Oberta
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)