Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Aquest dijous, ple municipal del mes d'abril

26/04/2022

La sessió començarà a les 19 hores a Can Ribas-Centre de Recursos Agraris

Aquest dijous, 28 d'abril, se celebrarà el ple municipal ordinari. La sessió començarà a les 19 hores, a la sala d'actes de Can Ribas-Centre de Recursos Agraris. El ple es pot seguir presencialment a la mateixa sala o a través del canal You Tube de l'Ajuntament de les Franqueses

L'ordre del dia serà el següent:

A) Part dispositiva i activitat de control

1.Aprovació de l'acta de la sessió anterior.

2.Donar compte de les resolucions dictades per l'Alcalde i els/les regidors/esdelegats/des de l'Alcaldia números 2022-594 a 2022-968 corresponents alperíode comprès entre els dies 1 i 31 de març de 2022.

3.Donar compte de les actes de la Junta de Govern Local números JGL/2022/8a JGL/2022/12 que corresponen a les sessions pel període comprès entre elsdies 1 i 31 de març de 2022.

B) Part resolutiva

4.Proposta d’aprovació inicial del Pressupost general de la Corporació per al’exercici 2022, així com de la Plantilla de personal i de la Relació de Llocs deTreball   de   l’Ajuntament   de   les   Franqueses   del   Vallès   i   dels   seus   dosorganismes autònoms.

5.Proposta d'aprovació de la inclusió, en l'ordre del dia de la sessió del Ple, perraons d'urgència, de l'expedient per a l'aprovació definitiva de la modificaciódel Pla Parcial urbanístic del Sector N (carretera de Cardedeu) per a la sevaadaptació a la modificació de l’article 248 del Pla General d’Ordenació Urbanaal terme municipal de les Franqueses del Vallès.

6.Proposta d'aprovació definitiva de la modificació del Pla Parcial urbanístic delSector N (carretera de Cardedeu) per a la seva adaptació a la modificació del’article 248 del Pla General d’Ordenació Urbana al terme municipal de lesFranqueses del Vallès.

C) Precs, preguntes i interpel·lacions

Arxivat a: Ajuntament
Can Ribas, centre local de suport a emprenedors i a empreses

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 26/05/2022 a les 21:07h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)