Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Convocatòria d'ajuts econòmics per a les activitats d'estiu 2022, per a l'educació escolar i per a les activitats extraescolars 2022-2023

22/04/2022

El termini per presentar sol·licituds comença el 22 d'abril i finalitza el 5 de maig.

S'inicia el període per demanar els ajuts a les activitats d'estiu, a l'escolarització i a les activitats extraescolars per als infants i joves de les Franqueses. Aquests ajuts són per a la realització del casal d'estiu 2022 i per a l'adquisició de llibres, de material educatiu, de sortides i material escolar, d'activitats de lleure, esportives socials o culturals del curs 2022-2023.

Per a quins conceptes puc demanar l'ajut?

- Ajuts per a les activitats d'estiu:

Concessió d'ajuts econòmics per a la realització d'una activitat d'estiu que haurà de ser municipal i pública.

- Ajuts per a l'educació escolar:

Permeten donar suport econòmic en la compra dels llibres i material escolar necessari per al curs de l'alumne/a.

- Ajuts per a activitats extraescolars:

Concessió d'ajuts econòmics que es destinaran a una única activitat per infant, la qual haurà de ser muncipaql que haurà de ser municipal i pública.

Qui pot demanar els ajuts?

Activitats d'estiu:

El poden sol·licitar les famílies amb infants i/o joves de 3 a 18 anys, empadronats al municipi, que estiguin en una situació socioeconòmica desfavorable, segons els criteris del "Reglament de concessió d’ajuts econòmics per a la realització d’activitats d’estiu i/o activitats extraescolars de lleure, esportives, culturals o socials".

Els ajuts econòmics per a la realització d’activitats d’estiu, es destinaran a una única activitat per nen/a la qual, aquesta haurà de ser municipal i pública.

L’acceptació i/o denegació de la beca, no assegura tenir plaça a cap activitat. La persona sol·licitant haurà de fer els tràmits oportuns per fer la preinscripció de l’activitat. El tràmit per demanar els ajuts és paral·lel a la preinscripció i posterior matrícula i, en cap cas, és substitutiu del procés habitual per sol·licitar plaça a les activitats.

Educació escolar:

El poden sol·licitar els/les alumnes empadronats/des al municipi i matriculats/des a escoles públiques durant el curs escolar 2022-2023, les famílies hauran de justificar la seva situació socioeconòmica i que aquesta s'ajustin als criteris de les Bases Reguladores per a la concessió d’ajuts econòmics per a l’educació escolar de l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès.

Els ajuts per a l’educació escolar el poden sol·licitar els/les progenitors/es o tutors/es legals dels infants d’Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria que el necessitin per raons socioeconòmiques. Els/les alumnes matriculats/des en centres privats/concertats també podran ser destinataris d’aquest ajut sempre i quan aquesta escolarització s’hagi efectuat per resolució del/la delegat/a territorial d’Educació o per autorització del Departament d’Educació.

Activitats extraescolars:

Aquest tràmit està adreçat a totes aquelles famílies amb infants i/o joves (de 3 a 18 anys), que justifiquin la situació socioeconòmica i que s'ajustin als criteris de la normativa de concessió d’ajuts econòmics per a la realització d’activitats d’estiu i/o activitats extraescolars de lleure, esportives, culturals o socials de Les Franqueses del Vallès.

L’acceptació i/o denegació de la beca, no assegura tenir plaça a cap activitat. La persona sol·licitant haurà de fer els tràmits oportuns per fer la preinscripció de l'activitat escollida.

Les famílies que tinguin beca atorgada hauran de presentar per registre d’entrada a l’Ajuntament un pressupost per cada beneficiari abans del 04/11/2022, on consti el nom i el numero de compte de l’entitat on es realitzarà el pagament.

Com demanar els ajuts?

Els ajuts es podran demanar entre el 22 d'abril i el 5 maig de manera telemàtica o, presencialment, a les oficines del Servei d'Atenció a la Ciutadania (SAC) ubicades a l'Ajuntament (Corró d'Avall) o a Bellavista Activa. És imprescindible demanar cita prèvia al 938 467 676 o fent clic aquí.

* En aquesta mateixa notícia trobareu adjunta tota la documentació per a consultar-la o descarregar-la en cas d'optar a la modalitat presencial de presentació.

 

Arxivat a: Ajuntament, Polítiques Socials
Ajuts a les activitats d'estiu 2022, a l'educació escolar i a les activitats extraescolars 2022-2023

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/05/2024 a les 14:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)