Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Torna el "TastaLFdV" del 22 d'abril a l'1 de maig

11/04/2022

Enguany, 8 establiments participen amb pintxo més beguda per 2,5 euros

El TastaLFdV, la ruta gastronòmica pels bars i restaurants del municipi, torna amb una segona edició. Serà del 22 d'abril a l'1 de maig i, enguany, l'oferta és de pintxo i beguda per 2,5 euros.

La primera edició d'aquesta ruta va sorgir al 2020 com a proposta per a promocionar els bars i els restaurants de les Franqueses, immersos en aquell moment en plena crisi per la pandèmia. L'exit del TastaLFdV 2020 ha propiciat la reedició però amb novetats, del platet del 2020 passem als pintxos. "Calia repetir l'experiència i recuperar la proposta inicial dels pintxos després de les bones valoracions dels establiments participants a la 1a edició" ha comentat la regidora de Turisme, Sònia Tena. De fet, la presentació d'aquesta campanya s'ha fet a la Cafeteria de l'Espai Can Prat, l'establiment guanyador del 2020. Carme Elcacho, una de les reponsables de la cafeteria ha valorat molt positivament la seva participació. "Ens ha ajudat molt, tot i que va ser un repte i un al·licient perquè només feia dos mesos que havíem obert. El Tasta va ser un molt bon reclam i ens va donar molta publicitat".

Durant la presentació l'alcalde, Francesc Colomé, ha reiterat la importància de seguir donant suport a aquells sectors que ho han passat pitjor durant la pandèmia. "La pandèmia ens ha servit per conèixer les Franqueses i per descobrir bars i restaurants on hi ha molt de talent" "Amb el Tasta continuem fent municipi".

Com funciona el TastaLFdV 2022?

Enguany, hi participen 8 establiments amb 8 propostes de pintxo variades:

  • Casal Cultural de Corró d'Avall amb "Llàgrimes de presa ibèrica amb salsa corile".
  • The Bervis Bar amb "Live music".
  • El niu amb "Tapas del mar Rodri".
  • Cafeteria Lotteria amb "Torrada d'escalivada i botifarra".
  • Cafeteria Espai Can Prat amb "Pastís dolç de mongeta del ganxet amb coco i pinya".
  • La Pirilacha amb "Piri pintxo".
  • Espai Nòmada Càtering amb "Musclos nòmades".
  • Mas Colomé amb "Cruixent de pollastres"

La ruta, la localització i els horaris dels establiments els trobareu en un desplegable en format paper en diversos punts del municipi i als bars i restaurants participants i també adjunts en aquesta informació.

Els plats es poden votar omplint una butlleta al mateix establiment.

L'edició 2022 del TastaLFdV donarà 3 premis als participants: la votació popular amb les butlletes recollides, la votació d'un jurat especialitzat i el premi als productes de proximitat. Les persones que tastin i votin 5 pintxos participaran en un concurs per obtenir un dels 3 premis de 50 euros per consumir a un dels tres establiments guanyadors.

Arxivat a: Turisme
Presentació TastaLFdV 2022 1
Presentació TastaLFdV 2022
Cartell TastaLFdV 2022

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 28/11/2023 a les 14:48h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)