Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'AE Ramassà presenta "El partit de les nostres vides"

08/04/2022

El llibre és un recull recorregut pels viatges solidaris realitzats per l'entitat

L'AE Ramassà, amb el suport econòmic de l'Ajuntament, ha editat el seu primer llibre, "El partit de les nostres vides". Un recull d'històries i de fotografies que resumeix en poc més d'un centenar de pàgines els 8 anys de projectes solidaris i de cooperació amb l'Àfrica d'aquesta entitat esportiva.

"El viatge de les nostres vides", és un obra col·lectiva, tal i com va voler assenyalar el president de l'AE Ramassà durant la seva intervenció a la presentació. "Él llibre resumeix l'emoció de cada vegada que juguem un partit a l'Àfrica és el partit de les nostres vides" ha comentat també Bufí referint-se al títol.

El llibre ha estat escrit per Iván Riera, Marc Larripa i Alba Colomé i compta amb les fotografies de Manel Laguna i Delfí Font. Fa un recull en 7 capítols als viatges que han realitzat al continent africà des de 2014: Etiòpia, Kènia, Benin, Uganda, Madagascar, Camerún i Costa d'Ivori. Uns viatges que han transformat l'AE Ramassà en alguna cosa més que un club de futbol. Tal i com ha comentat la regidora d'Esports, Montse Vila, durant la presentació "el tamany del club no és proporcional a les coses que fan. És un club petit amb grans projectes". Aquests projectes de cooperació amb portat, per exemple, una escola de futbol al barri d'Etetack, a la ciutat camerunesa de Youndé. I acompanyant l'escola de futbol ha arribat l'aigua potable al barri, un edifici per a donar classes de repàs als infants...

La presentació també ha servit per repassar altres projectes solidaris de l'AE Ramassà com l'equip femení que tenen a Barcelona en col·laboració amb l'ACNUR, format íntegrament per noies refugiades i que aquesta darrera temporada ja té prop d'una quarantena de jugadores.

"El partit de les nostres vides" es pot adquir al web de l'AE Ramassà i també estarà disponible a la plaça de l'Espolsada durant la diada de Sant Jordi.

Arxivat a: Esports
Presentació llibre Ramassà 08
Presentació llibre Ramassà 01
Presentació llibre Ramassà 06
Presentació llibre Ramassà 02
Presentació llibre Ramassà 03
Presentació llibre Ramassà 04
Presentació llibre Ramassà 07
Presentació llibre Ramassà 05
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/12/2022 a les 13:13h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)