Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Park & Ride, reserva d'aparcament per a persones usuàries del transport públic a l'estació de Bellavista

05/04/2022

El tiquet de l’estacionament s’obté a través de l’app Parkunload

L'aparcament de l'estació de Bellavista comptarà, a partir de l'11 d'abril, amb 100 places reservades per a persones usuàries del transport públic que arriben fins a aquesta zona en vehicle privat.

En aquest centenar de places només hi podran aparcar les persones beneficiàries d'aquest sistema durant el dia en curs, de dilluns a divendres, de les 6 a les 20 h. Per poder gaudir d'aquest sistema cal descarregar-se l'aplicació mòbil Parkunload, activa a partir del 10 d'abril. En deixar el cotxe, caldrà obtenir un tiquet digital gratuït a través de l'App. Aquest tiquet es validarà a l'interior de l'estació o a l'andana, seguint les instruccions de l'aplicació.

Les Franqueses conjuntament amb Cardedeu participa en una prova pilot al Vallès Oriental realitzada per la Generalitat de Catalunya i l'Autoritat del Transport Metropolità per millorar la gestió de l'estacionament per a vehicles de persones usuàries del transport públic i que té com a objectiu promocionar l'ús del tren i de l'autobús tot i incrementant la disponibilitat de places d'aparcament dissuasives.

Arxivat a: Ajuntament
Senyal del Park And Ride

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)