Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Copa Catalana de la BTT seguirà atraient el millor ciclisme a Corró d'Amunt

30/03/2022

La competició arriba a la seva 20a edició

La Copa Catalana Internacional de BTT es consolida amb nou proves aquest 2022. Corró d’Amunt és una d’aquelles curses tradicionals del campionat i el seu recorregut sense descans tornarà a ser escenari d’una contrarellotge i una UCI C2 el 9 i 10 d’abril.

Enguany, la competició arriba a la seva 20a edició i després de la cita inaugural a Banyoles i de la segona trobada a Barcelona, Corró d'Amunt torna a ser l'escenari d'un dels circuits preferits per les persones amants de la bicicleta "perquè s'integra en la natura i convida a una marxa ràpida a la vegada que exigent" ha explicat la regidora d'Esports, Montse Vila durant la roda de premsa de presentació celebrada ahir al vespre. La regidora ha aprofitat la trobada per a felicitar al Club Ciclista de Corró d'Amunt, organitzador de la prova, pels seus 25 anys. "La vostra passió pel ciclisme ha fet que, any rere any, siguin més les persones que gaudeixen i es deleixen amb aquesta pràctica esportiva" ha dit.

L'acte, que ha tingut lloc a la sala polivalent de la Zona Esportiva de Corró d'Amunt, ha comptat amb la presència de Francesc Colomé, alcalde de les Franqueses del Vallès; Montse Vila, regidora d'Esports; Joaquim Vilaplana, president de la Federació Catalana de Ciclisme; Josep Mauri, president del Club Ciclista Corró d'Amunt; Jordi Masferrer, gerent de Biking Point; Albert Balcells, representant d'Ocisport, i la ciclista júnior Zaira Boter.

Els bikers es trobaran el cap de setmana del 9 i 10 d'abril en una competició d'alt nivell i d'important participació internacional que exigirà esforç i ganes de superació. El Memorial Toni Costa és possible "perquè la gent i les entitats s'impliquen i remen totes en una mateixa direcció" ha explicat l'alcalde, Francesc Colomé, qui no ha deixat passar l'ocasió i ha felicitat tant a organitzadors com a patrocinadors per la tasca que realitzen.

Arxivat a: Esports
Cartell Copa Catalana Internacional BTT 9 i 10 d'abril
Presentació Copa Catalana Internacional BTT a Corró d'Amunt
Presentació Copa Catalana Internacional BTT a Corró d'Amunt
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/05/2022 a les 21:07h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)