Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Vols gestionar el bar de les Pistes Municipals de Petanca?

18/03/2022

Oberta la licitació fins al 25 de març

Les Pistes Municipals de Petanca de la plaça de la Malagarba disposen d'un servei de cafeteria en règim de concesió. Ara, el Patronat Municipal d'Esports obre el període per presentar candidatures a la gestió d'aquest espai annex a les pistes. La licitació té com a objectiu la gestió del servei de cafeteria tant per a les persones usuàries de l'equipament com per a públic en general. Tanmateix, la convocatòria busca trobar projectes amb una dimensió social que també col·laborin amb el patronat i amb el Club Petanca Bellavista en la celebració conjunta d'esdeveniments i activitats. 

Les instal·lacions disposen de zona interior i de terrassa amb tot l'equipament necessari per iniciar l'activitat (servei de begudes i menjars) i la possibilitat de què la nova concessió pugui realitzar millores. 

La vigència del contracte és de dos anys, inicialment, amb l'opció de ser ampliat a dos anys més.

Es poden presentar ofertes fins al 25 de març. Podeu trobar tota la informació i la documentació necessària en els documents adjuntats a continuació.

Arxivat a: Esports
Petanca

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 14:20h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)