Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Feines de millora a la xarxa d'aigua potable a Llerona

11/03/2022

Dilluns, 14 de març, comencen les feines al tram nord del carrer Catalunya

A partir del dilluns 14 de març, s'iniciaran les feines d'ampliació de la xarxa de transport de l'aigua potable des del dipòsit de Can Santa Digna. Això suposarà feines a Llerona, en concreta al carrer de Catalunya, entre el carrer de l'Església i la rotonda, sentit nord. També afectarà a un tram del carrer del Pas de la Creu.

Mentre durin les obres hi haurà afectacions al pas de vianants per la zona afectada, ja que les conduccions d'aigua que se substitueixen circulen sota la vorera est del carrer de Catalunya. Tanmateix, no es preveuen afectacions a la circulació de vehicles ni talls del subministrament fins que finalitzin les obres i es faci el procés de connexió del nou tram.

Arxivat a: Obres i Serveis
Obres
Darrera actualització d’aquest contingut: 31/03/2023 a les 13:32h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)