Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Servei d’Assessorament Jurídic a la Dona i a Persones LGTBI ja està en marxa

11/03/2022

L’horari d’atenció és de dilluns a dijous, de 9.30 a 13.30 hores

Les dones o persones LGTBI que necessitin assessorament jurídic ja el poden demanar a través del SIAD, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones de les Franqueses. Aquest assessorament s’ha posat en marxa arran d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i el Col·legi d’Advocats de Granollers, que atén a les usuàries dos dimecres al mes a les dependències del SIAD de Bellavista, a Bellavista Activa, i a les de Corró d’Avall, a l’Espai Can Prat. Si la persona que necessita fer la consulta té dificultats per desplaçar-se fins a les instal·lacions municipals pot demanar atenció telefònica.

Les persones que necessitin aquest servei s’han de posar en contacte amb el SIAD. L’horari d’atenció és de dilluns a dijous, de 9.30 a 13.30 hores. Cita prèvia a 938 466 618 o (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Ajuntament
Assessorament jurídic SIAD
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/07/2022 a les 12:13h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)