Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La propera audiència pública es farà el 16 de març a Corró d’Amunt

09/03/2022

És un punt de trobada entre la ciutadania i l’alcalde, Francesc Colomé, per abordar temes d’interès al municipi

L'Ajuntament de les Franqueses farà el proper dimecres 16 de març una audiència pública on els veïns i les veïnes podran transmetre les seves inquietuds, preocupacions, dubtes i/o propostes vinculades al municipi a l'alcalde, Francesc Colomé. Està convocada a les 18 h i es farà al Consell del Poble de Corró d'Amunt. Per tal d'obrir aquesta eina a tota la ciutadania, el procés de selecció de les entre 15 i 20 persones participants es portarà a terme mitjançant una convocatòria de manera aleatòria a majors de 18 anys que consten al padró municipal. En el cas que les qüestions plantejades no es puguin resoldre durant la mateixa sessió, es recolliran i es traslladaran a les àrees corresponents per oferir una contesta el més acurada possible.

Les audiències públiques són una eina de participació recollida al Pla Director de Participació Ciutadana que permeten generar un punt de trobada entre veïns i veïnes i l'alcalde de les Franqueses, un projecte totalment definit i consolidat. La de Corró d'Amunt serà la tercera de les trobades, després d'una prova pilot a Corró d'Avall i les sessions a Llerona i a Bellavista.

Un govern obert amb diàleg permanent entre administració i ciutadania. Aquest és un dels objectius més importants de l’Ajuntament de les Franqueses per promoure la participació ciutadana tenint en compte dues premisses: l’accés a la informació pública i la presa de decisions sobre temes municipals.

Actualment, les Franqueses compta amb diferents espais estables de participació ciutadana com el Consell de la Pagesia, el Consell Escolar Municipal, els consells generals dels patronats o els consells del poble, per exemple. A banda, durant els darrers anys, l'Ajuntament també ha iniciat processos i accions de participació ciutadana sobre les temàtiques diferents.

Els extractes de les audiències públiques es poden consultar a l’apartat de Participació Ciutadana

Arxivat a: Participació
Imatge de la darrera audiència pública celebrada a Bellavista
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/12/2023 a les 12:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)