Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament fa una donació d'equipament informàtic a l’ONG NASCO Feeding Minds

09/03/2022

Es tracta de 24 ordinadors que s'enviaran a Ghana per crear aules informàtiques a escoles rurals

La ràpida evolució de la tecnologia genera cada vegada una quantitat més elevada de residus d’aparells que les noves aplicacions informàtiques deixen en desús per les tasques que s'han de desenvolupar a segons quins serveis. És en aquest sentit que l'Ajuntament de les Franqueses ha decidit fer una donació d'equips informàtics a Nasco Feeding Minds, ja que es tracta d'aparells que no es podrien fer servir a escoles i instituts, per exemple, però sí serveixen per l'ús que aquesta ONG té previst. 

En concret, l’Ajuntament ha donat 24 ordinadors de sobretaula, amb CPU Core2Duo, memòria 4 Gb, disc dur de 500Gb, i 24 teclats. La regidora de Règim Intern, Montse Vila, ha fet entrega del material aquest dimecres a William Sandoval, que l'ha recollit en representació de la NASCO Feeding Minds amb l'objectiu d'enviar-los a Ghana per crear aules informàtiques a escoles rurals. 

NASCO Feeding Minds és una ONG creada per Ousman Umar, un jove d’origen ghanès que va creuar el Mediterrani en pastera i es va acabar graduant en Relacions Públiques i Marketing a la Universitat de Barcelona i estudiant un màster a ESADE en Direcció, gestió i organitzacions d’ONG. L’objectiu és proporcionar accés a la informació i l’educació a persones africanes, reduint l’esquerda digital.

Amb aquesta acció també s'aconsegueix fer menys pressió sobre els recursos naturals, ja que se li dona una segona oportunitat a aquests equips, i també s’aprofita per fomentar la inclusió digital de sectors de la societat amb més dificultat per accedir-hi.

Arxivat a: Ajuntament
Donació d'ordinadors a NASCO Feeding Minds
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/07/2022 a les 12:13h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)