Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Dona Festival, commemoració festiva del Dia Internacional de les Dones

07/03/2022

Igualtat, reivindicació, sororitat i conscienciació en una jornada que aplega tot tipus d'activitats a la plaça Joan Sanpera

Sota el lema «No és un dia, és un dret», el Dona Festival ha estat el tret de sortida de les activitats programades per celebrar el Dia Internacional de les Dones. Aquest dissabte, 5 de març, la jornada celebrada a la plaça Joan Sanpera ha tingut per objectiu reivindicar la igualtat, la sororitat i la conscienciació en un ambient festiu.

Tallers, conferències, jocs i menjars han mantingut la plaça viva fins a gairebé les vuit del vespre i han teixit una xarxa de sororitat, respecte, diversitat i benestar entre les dones assistents. La tarda ha estat protagonitzada per la música en direct amb els «Escenaris Violetes», un concert en què hi han participat diversos artistes i corals de les Franqueses.

La propera activitat prevista pel Dia Internacional de les Dones la trobem el mateix 8 de març, amb la celebració d'un acte institucional a les 13 h que anirà acompanyat d'una Poetry Slam a càrrec de Germán Chocero, una performance amb l’alumnat de l’Institut El Til·ler i una pintura feta en directe per l’artista local Sígrid Amores.

Si voleu recuperar les fotografies de la jornada, podeu entrar aquí.

Arxivat a: Ajuntament
Dona Festival 01
Dona Festival 02
Dona Festival 03
Dona Festival 04
Dona Festival 05
Dona Festival 06
Dona Festival 07
Dona Festival 08
Dona Festival 09
Dona Festival 10
Dona Festival 11
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/07/2022 a les 12:13h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)