Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Servei Local d'Ocupació, connectant les ofertes i les demandes de feina

04/03/2022

Des de Can Ribas es dóna suport a empreses, a emprenedoria i a persones que busquen feina

Les persones en recerca de feina i les empreses de les Franqueses disposen des de fa més de 25 anys del Servei Local d'Ocupació (SLO). Aquest espai, situat a Can Ribas, és l'eina per a persones en situació d'atur que busquen feina, per a treballadors en actiu amb ganes de millorar i per a empreses amb necessitats de personal. El SLO treballa amb projectes específics segons el perfil de la persona o empresa usuàries:

Busques feina o vols millorar?
El servei disposa d'una borsa de treball; de programes d'informació i d'assessorament en el mercat laboral; de tallers de tècniques per a la recerca de feina i d'orientació laboral; del club de feina; publica i cerca ofertes i, disposa de plans d'ocupació i formació. També compta amb servei d'informació d'acreditació de competències professionals.

Ets una empresa i necessites treballadors/es?
Des de Can Ribas es disposa d'un servei de selecció de personal i de difusió d'ofertes; dona suport en la selecció de perfils professionals i, assessorament i informació de tipus normatiu (legislació, subvencions...).

El Servei Local d'Ocupació també forma part de la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona que permet els usuaris i les usuàries de les Franqueses consultar i optar a ofertes de fora del municipi a través del portal http://xaloc.diba.cat.

Formació al servei de l'ocupació

Des de Dinamització Econòmica també es gestionen formacions i projectes d'inserció per diversos col·lectius en risc d'exclusió laboral com els joves, les dones i les persones majors de 45 anys. Actualment, les Franqueses participa en el Projecte Singulars per a joves entre 16 i 29 anys impartint el curs de Logística 4.0.

Arxivat a: Dinamització Econòmica
Tauler amb les ofertes de feina a Can Ribas
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/02/2023 a les 12:50h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)