Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses cap a una mobilitat més sostenible

03/03/2022

El 17 de març es presentarà el Pla Estratègic de la Bicicleta a la ciutadania

Cada vegada són més les persones que utilitzen la bicicleta per desplaçar-se i no només com una forma d’oci. La bicicleta millora l’autonomia, la salut i l’activitat física de les persones, i esdevé un mitjà de transport àgil, econòmic i sostenible.

L’Ajuntament de les Franqueses treballa per promoure un tipus de transport més eficient, amb uns índexs de contaminació més baixos i una major seguretat viària. Per aquest motiu, s’ha elaborat el Pla Estratègic de la Bicicleta, estructurat en diferents fases, que pretén definir una xarxa pedalable que connecti les Franqueses amb els municipis limítrofs, relligui els 5 pobles i arribi als diferents equipaments municipals.

El proper dijous 17 de març, a les 19 h, a la sala d’actes de l’Espai Can Prat, es presentarà aquest pla estratègic a la ciutadania per tal de resoldre dubtes i recollir suggeriments. La participació és un mecanisme imprescindible per construir espais adients a les necessitats del territori. Abans de la redacció del projecte executiu de la construcció del primer eix pedalable, l’Ajuntament recollirà les preguntes de la ciutadania per tal de donar resposta i valorarà els suggeriments del veïnat per a enriquir el projecte final. La presentació és oberta a tothom.

Arxivat a: Ajuntament
Presentació del Pla Estratègic de la Bicicleta
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/07/2022 a les 12:13h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)