Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Al juny s’ampliarà l’edifici de vestidors del camp de futbol de Corró d’Avall

01/03/2022

Es preveu que les obres tinguin una durada aproximada d'un any

Les obres de reforma i ampliació de l’edifici de vestidors i l’hotel d’entitats del camp de futbol de la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall començaran el mes de juny, ajustant-se a les necessitats funcionals dels equipaments, al paisatge i a les condicions ambientals.

L’Ajuntament pretén reformar la zona de despatxos de la planta baixa dotant-los de llum natural i adaptant les mides del passadís per garantir l’accessibilitat de les persones usuàries. En aquesta mateixa planta es reorganitzarà la distribució de l’espai per millorar-ne la connexió i es realitzaran millores en el sistema de climatització per tal de tenir un major control i optimització de la temperatura de l’equipament i millorar-ne el confort.

Les obres d’ampliació se centren en la construcció de dos despatxos i d’un magatzem a la planta baixa. Pel que fa a la planta primera, l’ampliació es basa en la construcció d’una sala polivalent d’ús social per a les entitats i connectada amb el porxo d’accés. La sala serà vidriada per tal de mantenir la relació visual tant amb el camp de futbol i el bar, com amb el complex de pistes de la zona d’accés. A més, també es construiran uns nous serveis públics, un vestidor per a àrbitres, un despatx per a la consergeria i un segon magatzem per a les entitats. L'actuació contempla la instal·lació de captació solar fotovoltaica per cobrir el consum d'aigua calenta de tot el conjunt de vestidors del camp de futbol.

El consistori busca millorar la connexió de tots els espais per tal de facilitar la circulació a l’interior de l’equipament. Es preveu que les obres tinguin una durada aproximada d'1 any.

Arxivat a: Ajuntament
Imatge virtual de l'avantprojecte de reforma i ampliació de l'edifici de vestidors i l'hotel d'entitats del camp de futbol de la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall
Darrera actualització d’aquest contingut: 06/06/2023 a les 13:55h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)