Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Torna la Nit de l’Esport en la seva 25a edició

23/02/2022

Les Franqueses homenatjarà el món de l'esport el 18 de març a l’Hotel Ciutat de Granollers.

La Nit de l’Esport es reprèn en la seva 25a edició per reconèixer als i a les millors esportistes de les Franqueses. Es recupera el format després d’haver-se substituït per la Gala de l’Esport al 2021 amb motiu de la pandèmia per la Covid-19. La gala va permetre entregar els guardons durant un programa de televisió emès per VOTV seguint les indicacions de seguretat sanitària. Enguany, la celebració té lloc el 18 de març, a les 20.30 h, a l’Hotel Ciutat de Granollers.

Durant la vetllada es reconeixeran l’esforç i els mèrits més destacats en el món de l’esport de les Franqueses durant la temporada 2020/2021 en diverses categories: amateur, formació i promoció, femení i masculí, i millor entrenador/a i millor equip femení/masculí. També es farà menció a esportistes i clubs destacats pels seus èxits i dedicació en l’àmbit esportiu.

El dilluns 28 de febrer sortiran a la venda els tiquets per assistir a la 25a Nit de l'Esport. Podran adquirir-se per 20 euros al Patronat Municipal d'Esports, a la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall, els dilluns, dimarts i divendres, de 9 a 14 h, i els dimecres i dijous, de 9 a 18 h. Enguany, l'aforament es veurà reduït i la venda de tiquets serà limitada seguint els criteris de prevenció i de seguretat marcats pel PME.

Més informació al 938 467 083 i/o a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Esports
Cartell Nit de l'Esport 2022
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/05/2022 a les 21:07h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)