Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

S’elimina l’ús de la mascareta en exteriors

10/02/2022

L’oci nocturn reobrirà demà 11 de febrer al 100%.

La mascareta en exteriors ha deixat de ser obligatòria a l’aire lliure. El govern espanyol ha aprovat l’eliminació de la mascareta en exteriors a partir d’avui, 10 de febrer, davant la reducció dels contagis de Covid-19. Una mesura que a Catalunya s’ha estès a les escoles retirant la mascareta obligatòria al pati o a altres espais exteriors dels centres educatius.

L’ús de la mascareta en persones majors de sis anys queda reservat als següents supòsits:

  • En qualsevol espai tancat d’ús públic o que es trobi obert al públic.
  • En els esdeveniments multitudinaris que tenen lloc en espais a l’aire lliure, quan els assistents estiguin a peu dret, Si estan asseguts serà obligatori quan no es pugui mantenir la distància de seguretat de mínim 1,5 metres entre persones, excepte grups de convivència.
  • En els mitjans de transport aeris, en l’autobús, en el ferrocarril, incloent les andanes i estacions de viatgers, en el telefèric, així com en els transports públics i privats complementaris de viatgers en vehicles de fins a nou places, inclòs el conductor, si els ocupants del turisme no conviuen en el mateix domicili. En espais tancats de vaixells i embarcacions quan no es pugui mantenir la distància de seguretat de 1,5 ,metres, excepte grups de convivència.

El Govern també ha aprovat que l’11 de febrer pugui reobrir l’oci nocturn. Discoteques, bars musicals i sales de concerts podran tornar a obrir, sense restriccions d’aforament ni limitacions horàries. Tampoc serà necessari, igual que no ho és ja en el sector de la restauració ni en els gimnasos, l’ús del certificat Covid-19.

Adjunta a aquesta informació trobareu la resolució SLT/254/2022, de 9 de febrer, per la qual s'estableixen aquestes mesures.

Arxivat a: Ajuntament, Sanitat i Salut Pública
S'elimina l'obligatorietat de la mascareta a l'exterior

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 04/03/2024 a les 13:48h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)