Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Llum verda al Sector N de les Franqueses

02/02/2022

El Jutjat del Contenciós Administratiu aixeca la suspensió cautelar del projecte de reparcel·lació d'aquesta zona industrial

Després de més de 4 anys i mig de paralització del projecte del Sector N de les Franqueses, el Jutjat del Contenciós Administratiu núm.9 de Barcelona ha aixecat la suspensió cautelar del projecte de reparcel·lació d'aquesta zona. Això suposa que es reprèn el procediment per desenvolupar un nou polígon industrial en aquests terrenys situats a tocar de Cardedeu. "És una gran notícia pel municipi arran de l'acord al què vam arribar amb Sandoz. Això vol dir ocupació, llicències d'activitat, llicències d'obra, parcel·les per vendre i que l'Ajuntament pugui construir el nou pavelló i les noves dependències policials i municipals" ha comentat l'alcalde, Francesc Colomé, en conèixer la notícia.

El Sector N va quedar paralitzat durant l'estiu de 2017 arran d'un recurs presentat per una de les empreses de la zona, Sandoz, i que va provocar una suspensió cautelar dictada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Des d'aleshores, l'Ajuntament i Sandoz, han matingut converses per desencallar aquest projecte. Finalment, durant l'estiu del 2021, les dues parts van arribar a un acord a través de dos convenis per modificar el pla de reparcel·lació i el Pla Parcial.

La resolució judicial dóna llum verda a continuar amb el projecte del Sector N que esdevindrà un nou motor del sector industrial i econòmic del municipi amb més de 455.000 m2 de polígon que també contempla més de 100.000 m2 de zones verdes i més de 20.000 m2 per a equipaments.

Arxivat a: Urbanisme i Activitats
Sector N
Darrera actualització d’aquest contingut: 06/06/2023 a les 13:55h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)