Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Ajuntament i associacions renoven la cessió d'ús del Casal de la Gent Gran i Centre Social Bellavista

20/01/2022

El document té una vigència de 4 anys

L'Ajuntament i les associacions de Vecinos de Bellavista, Gente del Barrio de Bellavista i Llar d'Avis de Bellavista han signat el conveni per a la cessió del Casal de la Gent Gran i Centre Social Bellavista per 4 anys. Amb aquesta signatura s'assegura que aquestes entitats puguin continuar fent les seves activitats cíviques, culturals, recreatives i socials, per a la gent gran i per al veïnat en general, en aquest edifici del carrer d'Extremadura. El conveni contempla la cessió d'espais com la sala polivalent, el magatzem, la sala d'ordinaor o el despatx en règim compartit entre les 3 entitats. També estableix els horaris de les diverses propostes de cada associació. 

El conveni l'han signat l'alcalde, Francesc Colomé, el president de l'Associació Llar d'Avis de Bellavista, Miguel Sánchez, el president de l'Asociación de Vecinos de Bellavista, Manuel Gómez, i la presidenta de l'Associació Gente del Barrio de Bellavista, Verónica Galeano.

 

Arxivat a: Gent Gran
Signatura del conveni de cessió d'ús del Centre Social i Casal d'Avis de Bellavista
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 14:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)