Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Celebració del Dia Europeu de la Mediació amb teatre pels instituts

10/01/2022

L'objectiu es promoure entre els i les joves els valors de la cultura de la Pau

El 21 de gener se celebra a nivell europeu el Dia de la Mediació. Una diada per reflexionar sobre la resolució de conflictes i els valors de la cultura de la pau. Enguany, a les Franqueses, aquesta commemoració es focalitzarà en els més joves i ho farà a través del teatre. Els dies 19 i 21 de gener, si la situació sanitària ho permet, l'alumnat de 2n d'ESO dels instituts Lauro i el Til·ler participarà en un teatre fòrum que convida a reflexionar sobre els prejudicis, els rumors i els estereotips. L'obra "Per què ho dius" se situa en un local públic on una persona perd una cartera i acusa als/les possibles autors/es del robatori basant-se en estereotips. La situació desemboca en una discussió on s'evidencien els prejudicis de cadascun dels personatges.

L'objectiu de les activitats que, coincidint amb el 21 de gener, organitza el Servei de Mediació i Veïnatge de les Franqueses és treballar en la formació i en la pedagogia de la mediació com a eina alternativa a la resolució de conflictes.

Aquest servei de mediació de les Franqueses acompanya la ciutadania en la resolució i en la gestió de conflictes derivats del veïnatge donant suport i assessorament legal. A més a més, també organitza formacions. S'hi pot contactar demanant cita prèvia al 938 467 676 o al 670 311 857.

Arxivat a: Ajuntament
Dia Europeu de la Mediació 2022
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/08/2022 a les 12:38h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)