Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Audiències públiques, un espai d’intercanvi i diàleg per pobles

04/01/2022

La propera audiència serà el 19 de gener a Bellavista

Les audiències públiques són una eina de participació recollida al Pla Director de Participació Ciutadana. Després d’una prova pilot i una primera sessió a Llerona, ja ha quedat totalment definit aquest projecte que té com a objectiu generar un punt de trobada entre veïns i veïnes d’una zona concreta amb l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé. En aquest espai, els ciutadans i les ciutadanes poden transmetre les seves inquietuds, preocupacions, dubtes i/o propostes vinculades a les Franqueses. En el cas que les qüestions plantejades no es puguin resoldre durant la mateixa sessió, es recullen i es traslladen a les àrees corresponents per oferir una contesta el més acurada possible.

La propera audiència pública es farà el 19 de gener a Bellavista. Per tal d’obrir aquesta eina a tothom, el procés de selecció dels entre 15 i 20 participants es porta a terme mitjançant una convocatòria de manera aleatòria a persones majors de 18 anys que consten al padró municipal.

Els extractes d’aquestes trobades es podran consultar a l’apartat de Participació Ciutadana del web www.lesfranqueses.cat.

Arxivat a: Participació
Marca de participació
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/12/2023 a les 12:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)