Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Presenta la teva candidatura com a esportista destacat/da en la temporada 20/21

30/12/2021

Les propostes s'han d'enviar abans del 31 de gener de 2022

Un any més, aquest 2022 amb el compromís de valorar l’esforç, la constància i la dedicació des de l’Ajuntament volem reconèixer els mèrits dels/les nostres esportistes. Per fer-ho s’obre una nova convocatòria per presentar candidatures individuals per a rebre homenatge per les fites esportives aconseguides durant aquesta temporada. Aquelles persones que ho considerin poden optar a ser reconegudes per les seves gestes en el món de l’esport.

Caldrà presentar la llicència esportiva i el currículum amb els mèrits aconseguits durant la temporada 2020/21, enviant un email a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) abans del 31 de gener de 2022 Els mèrits seran valorats segons els criteris del Patronat Municipal d’Esports, el qual notificarà la idoneïtat de la candidatura a la persona interessada.

 

Arxivat a: Esports
esportista destacat/da
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/01/2022 a les 13:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)