Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Coneix l´ús dels conceptes sa, natural i ecològic

09/12/2021

Aquest dijous 15 de desembre a la Biblioteca Municipal de Corró d’Avall

L´ús dels conceptes sa, natural i ecològic és el tema de la darrera xerrada del 6è Cicle de Conferències sobre Alimentació i Salut Responsable organitzat per la Unió de Consumidors de Catalunya. Aquesta jornada pretén informar del significat d’aquestes paraules a fi que puguin fer una compra amb més consciencia i coneixement de l’impacte de la seva tria. La conferència oferirà una visió global i completa del que hi ha darrera la producció alimentària.

Per parlar d’aquestes qüestions, a la taula rodona participen Josep M. Mulet, catedràtic de Biotecnologies, investigador i divulgador; Vicenç Manen, agricultor i ramader ecològic ; Rosa Pruna, presidenta d’ASAJA i promotora Km0 i, Ramon Velayos, metge de família, com a moderador.

També comptara amb la presència de Salvador Domínguez, president de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC, Francesc Colomé, alcalde de Les Franqueses del Vallès i Francesc Sutrias, director de l’Agència Catalana de Consum.

L’activitat del dia 15 a les 17.30 h a la Biblioteca Municipal de Corró d’Avall serà en format híbrid, presencial i telemàtic. Els assistents que segueixin la conferència telemàticament podran intervenir i fer preguntes als ponents. Les inscripcions son gratuïtes i cal confirmació d'assistència al 934 546 776 o a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

 

 

 

Arxivat a: Sanitat i Salut Pública
Cartell jornada
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2024 a les 15:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)