Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Fira de Nadal, el patge Ganxet i l'Espai dels Somnis, algunes de les novetats de "Viu el Nadal a les Franqueses"

01/12/2021

Aquest dijous al migdia s'ha presentat la programació amb una visita molt especial

El Nadal a les Franqueses arriba amb moltes novetats. En breu, arribarà a les cases el programa de mà que recull totes les propostes i una agenda per no perdre's res del que passi durant aquestes festes. Ho han explicat durant la presentació l'alcalde, Francesc Colomé, la regidora de Cultura, Marina Ginestí, la regidora de Comerç, Mercats, Fires i Turisme, Sònia Tena, i la presidenta de LF Comerç, Estel Armengol.

Marina Ginestí ha destacat durant la presentació la importància "d'englobar tota la programació en un mateix espai - llibret per donar cohesió i ajudar a les famílies a saber en tot moment quina és la proposta d'activitats".
Les activitats centrals del Nadal s'ubicaran a la plaça de l'Ajuntament. Allà trobarem a partir del 17 de desembre i fins al 31, la nova Fira de Nadal. Una fira, ha destacat la regidora Sònia Tena, "fresca, renovada i en un entorn obert". La nova fira tindrà casetes de fusta i artesans, una pista de patinatge, una fireta amb atraccions tradicionals i un video "mapping" a la façana de l'Ajuntament.

Un altre dels objectius de la programació de Nadal és donar un impuls al comerç local per això s'ha treballat frec a frec amb LFComerç per "donar-li un tomb al tradicional patge que recull les cartes", ha comentat Estel Armengol, presidenta de l'entitat. De fet, aquest tomb s'ha notat durant la presentació ja que, per sorpresa, el patge Ganxet i un Ganxetí, nous convidats al Nadal de les Franqueses, han viatjat des de l'Orient per donar-se a conèixer. El patge Ganxet recollirà les cartes dels infants i ho farà acompanyat pels/les Ganxetins i Ganxetines que l'ajudaran en la recollida i també en l'Espai dels Somnis, una altra de les grans novetats.

L'Espai dels Somnis, situat a l'Espai Can Prat, permetrà conèixer les interioritats de l'engranatge reial per poder recollir les cartes i entregar tots els regals en una nit. A banda de gaudir de les diferents escenografies, també s'hi faran tallers i activitats. Serà del 3 al 5 de gener.

Durant el Nadal també s'inicia la campanya que regalarà entrades a la pista de patinatge si es compra al comerç local.

Hi ha, però, tradicions que no es perden com les bústies reials que estaran a la plaça Major, a la palça de l'Espolsada i als Consells del Poble de Corró d'Amunt i de Llerona; com l'Espai dels Bons Desitjos que omplirem el 17 de desembre a partir de les 17 h; com el Concurs Infantil de Dibuix del 20 al 22 de desembre; com la diada de la Festa de la Infància el dia 11 de desembre o com la Cavalcada que recupera l'arribada en helicòpter dels Reis Mags i el recorregut pels carrers del municipi.
L'alcalde, Francesc Colomé, ha volgut deixar clar que "ens mereixem viure el Nadal i aquestes festes amb alegria però que ho hem de fer amb seny i que no hi ha excusa per quedar-se a casa".

El programa de mà es repartirà a totes les llars de les Franqueses i també trobareu tota la programació a les pàgines centrals del butlletí municipal d'aquest mes de desembre. En aquesta mateixa notícia el trobareu en format digital.

Arxivat a: Cultura, Turisme
Viu el Nadal a les Franqueses 5
Viu el Nadal a les Franqueses 1
Viu el Nadal a les Franqueses 3
Viu el Nadal a les Franqueses 4

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 28/11/2023 a les 14:48h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)