Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament tanca la plaça de la Malagarba per replantejar-la urbanísticament

25/11/2021

S’estan portant a terme actuacions per millora la seguretat en aquesta zona


L’Ajuntament de les Franqueses està treballant en diverses accions per tal de millorar la seguretat a la plaça de la Malagarba, situada en un punt limítrof amb Granollers. Avui mateix, s'ha procedit al tancament perimetral de la plaça per tal de dur a terme un estudi urbanístic amb l’objectiu de millorar la seguretat en aquesta zona. Tot i així es manté l’accés a l’ascensor i a les escales mitjançant l’aparcament de l’estació de tren.

Al llarg d’aquestes últimes setmanes s’han podat els arbres d’aquesta zona per tal que les seves copes quedin per sobre els fanals i, per tant, hi hagi més il·luminació a la plaça. Aquesta poda es fa tenint en compte que els arbres caducs perdran la fulla properament i de manera natural permetran l’entrada de llum dels fanals.

Una altra de les accions que s’estan desenvolupant després de diverses converses entre les policies locals de les Franqueses i Granollers, Mossos d’Esquadra, i representants polítics i veïnals, és l'increment la vigilància en aquesta zona que és complementarà amb el desplegament de la policia de proximitat. A més, les accions per augmentar la seguretat al municipi comptaran també amb la instal·lació de càmeres de videovigilància a les entrades i les sortides dels diferents pobles de les Franqueses del Vallès.

Arxivat a: Ajuntament, Obres i Serveis, Seguretat Ciutadana
Tancament pl. Malagarba 1
Tancament pl. Malagarba 2
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/12/2023 a les 14:43h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)