Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses torna a participar al Vallèsbot 2022

24/11/2021

''Pedalem la Vallèsbot'', el lema de la cinquena edició d’aquest projecte

El món de la bicicleta és la temàtica escollida per a l’edició 2022 de la Vallèsbot. La cinquena edició d’aquest projecte té com a repte reflexionar sobre la bicicleta com a vehicle, però també sobre el seu entorn, tenint en compte els elements de seguretat, els usos que se li pot donar o, fins i tot, l’espai i l'entorn on es fa servir.

Aquesta és la tercera edició en la qual alumnes de les Franqueses participen en aquest projecte que pretén potenciar la programació i la robòtica com a eina per incentivar la creativitat i el taller per projectes als centres educatius. La presentació d'aquesta edició s'ha fet aquest dimarts al Teatre Auditori de Can Palots, a Canovelles. Durant l'acte, el regidor d'Educació, José Antonio Aguilera, ha destacat que ''l’experiència del treball en equip i l’aprenentatge pràctic i tecnològic. Per això, tot i que comporta un treball extra tant pels docents com pels alumnes, és tot un privilegi poder participar en projectes innovadors com aquest''. "Estic convençut que en aquesta edició, igual que a les anteriors, els infants i joves ens presentaran propostes innovadores i creatives entorn al món de la bicicleta, un món que els hi és molt proper. De ben segur que tenen moltes coses a dir", ha afegit Aguilera.

La jornada se celebrarà el 24 de maig a la Pista Polivalent de Canovelles. La cita servirà per mostrar les propostes innovadores i creatives treballades en equip durant els propers mesos entorn la bicicleta i donar a conèixer els seus enginys robòtics.

Els centres educatius de primària i secundària dels municipis de Granollers, Les Franqueses del Vallès, la Roca i Canovelles que estiguin interessats a participar en la Vallèsbot 2022 només cal que s’inscriguin a través de l’espai web de la Vallèsbot.

 

Arxivat a: Educació
10 km 1
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/03/2023 a les 14:53h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)