Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament tancarà la plaça de la Malagarba per replantejar-la urbanísticament

16/11/2021

S’estan portant a terme actuacions per millorar la seguretat en aquesta zona

L’Ajuntament de les Franqueses està treballant en diverses accions per tal de millorar la seguretat a la plaça de la Malagarba, situada en un punt limítrof amb Granollers. Unes accions que s’han estan desenvolupant després de diverses converses entre les policies locals de les Franqueses i Granollers, Mossos d’Esquadra, i representants polítics i veïnals. 

Al llarg d’aquestes últimes setmanes s’han podat els arbres d’aquesta zona per tal que les seves copes quedin per sobre els fanals i, per tant, hi hagi més il·luminació a la plaça. Aquesta poda es fa tenint en compte que els arbres caducs perdran la fulla properament i de manera natural permetran l’entrada de llum dels fanals.

Aquesta, però, és una primera actuació, ja que l’Ajuntament té previst tancar l’accés a la plaça de la Malagarba properament per tal de dur a terme un estudi urbanístic amb l’objectiu de millorar la seguretat en aquesta zona. Tot i així es mantindrà l’accés a l’ascensor i a les escales mitjançant l’aparcament de l’estació de tren. 

En els últims dies també s’ha incrementat la vigilància en aquesta zona i s’està treballant per desplegar la policia de proximitat. A més, les accions per augmentar la seguretat al municipi es complementaran amb la instal·lació de càmeres de videovigilància a les entrades i les sortides dels diferents pobles de les Franqueses del Vallès.

Properament informarem de les dates de tancament. 

Arxivat a: Ajuntament, Seguretat Ciutadana
Plaça de la Malagarba
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/12/2023 a les 11:53h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)