Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Aprèn a utilitzar el caixer automàtic i l'aplicació del banc

10/11/2021

L'Ajuntament i el BBVA arriben a un acord per realitzar tallers oberts a la ciutadania

L'Ajuntament i l'entitat bancària, han arribat a un acord per impartir diverses formacions dirigides sobretot a la gent gran per a què aprenguin a utilitzar els caixers automàtics per realitzar les operacions més habituals. Aquests tallers també s'extendran a persones de totes les edats amb formacions sobre l'ús i les funcionalitats de l'aplicació del banc al mòbil. 

Els tallers seran els dies 25 de novembre i 2 de desembre de 16 a 18 h a les oficines del carrer Joan Prim, 22, de Granollers i de la carretera de Ribes, 175, de les Franqueses. A continuació detallem els tallers i el mode d'inscripció:

  • APRÈN A UTILITZAR EL CAIXER AUTOMÀTIC

Taller pràctic per a majors de 55 anys.

En aquesta formació s'explicarà de manera pràctica com funciona el caixer i quines operacions es poden realitzar sense passar per finestreta.

  • APLICACIÓ PER A MÒBIL DEL BBVA

Taller pràctic per a totes les edats.

En aquesta formació s'explicaran les funcionalitats de l'App del banc i quines gestions es poden realitzar a través del mòbil.

Les inscripcions es poden realitzar fins al 19 de novembre a l'àrea de Dinamització Econòmica de l'Ajuntament a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o a 938 443 040, indicant nom, cognoms, data de naixement, telèfon i correu electrònic.

Aquestes formacions sorgeixen després de les trobades entre el consistori i el BBVA arran del tancament de l'oficina de Bellavista. Durant les converses també s'ha pactat la moratòria d'uns mesos en el pagament de comissions per part del veinat de Bellavista per l'ús de la finestreta i, paral·lelament, l'Ajuntament ha demanat al Consell Comarcal del Vallès Oriental la col·laboració davant el tancament de les oficines bancàries no només a les Franqueses sino a altres poblacions de la comarca. També ha traslladat les més de 700 signatures que han recollit des de Bellavista en contra del tancament de l'oficina bancària.

 

Arxivat a: Dinamització Econòmica
Tallers BBVA
Darrera actualització d’aquest contingut: 06/10/2022 a les 14:39h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)