Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Canvis en les delegacions de tres regidories de l'Ajuntament

08/11/2021

Les àrees amb canvis són Agricultura i Medi Ambient, Mobilitat i Seguretat Ciutadana

L'Ajuntament de les Franqueses ha realitzat canvis en les delegacions especials i generals d'atribucions en tres regidories del consistori. Les àrees amb canvis són les d'Agricultura i Medi Ambient, Mobilitat i Seguretat Ciutadana.

Regidoria d'Agricultura i Medi Ambient:

Aquesta àrea que fins ara estava delegada en Moisés Torres Enrique passa a mans de Sònia Tena Belmonte. Tena també és 3a tinenta d'alcaldia; regidora d'Activitats; de Mercats, Comerç, Fires i Turisme i, de Gent Gran.

Regidoria de Mobilitat:

Aquesta àrea que fins ara regentava Moisés Torres Enrique passa a estar delegada en Montse Vila i Fortuny. Vila també és 2a tinenta d'alcaldia; regidora de Comunicació; d'Esports; d'Hisenda i Règim Intern i, de Participació Ciutadana. També és Presidenta del Patronat Municipal d'Esports i del Consell del Poble de Llerona.

Regidoria de Seguretat Ciutadana:

Aquesta regidoria que, fins ara, estava en mans de Montse Vila i Fortuny, passa a ser competència de Moisés Torres Enrique.

 

Arxivat a: Ajuntament
Equip de govern 2021
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 14:20h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)