Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Salut es compromet a recuperar totalment l’activitat als centres d’atenció primària aquesta tardor

22/10/2021

El 2 de novembre el CAP de Corró d’Avall disposarà d’un psicòleg comunitari per vetllar per la salut emocional

Aquest divendres l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, i la regidora de Sanitat i Salut Pública, Marina Ginestí, i diversos regidors i regidores de l'equip de govern han visitat el Centre d’Atenció Primària de Corró d’Avall acompanyats de la Secretària d’Atenció Sanitària i Participació del Departament de Salut, Meritxell Budó, la gerent de l’Àmbit Metropolità Nord de la Regió Sanitària de CatSalut, Anna Aran, i responsables del centre. 

Al llarg de la trobada tant els responsables municipals com les representants de Salut han posat en valor les instal·lacions d’aquest centre ubicat a l’Espai de Can Prat i que va entrar en funcionament durant la pandèmia. L’alcalde i la regidora de Sanitat i Salut Pública també han volgut traslladar a la Secretària d’Atenció Sanitària i Participació del Departament de Salut les gairebé 700 signatures que han recollit un grup de veïns i veïnes de les Franqueses per demanar la restitució del servei de pediatria i medicina general al Centre d’Atenció Primària de Corró d’Avall.

Després de la visita, responsables de les dues administracions i del mateix CAP s’han reunit a l’Ajuntament de les Franqueses per tractar les demandes que exposen els veïns i veïnes del municipi respecte als serveis que s’estan oferint en aquests moments. Després de la reunió, la Secretària d’Atenció Sanitària i Participació del Departament de Salut, Meritxell Budó, ha anunciat que hi ha el compromís de recuperar totalment l’activitat als centres d’atenció primària al llarg d’aquesta tardor. “Ara estem en un moment en què cal recuperar l’accessibilitat al sistema de salut”, ha dit Budó fent referència a les visites presencials i els serveis dels centres. Budó també ha anunciat que el Departament de Salut ha contractat 150 psicòlegs a tots Catalunya i que el dia 2 de novembre el CAP de Corró d’Avall comptarà amb un psicòleg comunitari. D’aquesta manera, ha explicat Budó, es pretén donar suport a l’àmbit de la salut mental sobretot després de les conseqüències emocionals que s’han detectat durant la pandèmia.

Per la seva banda, l’alcalde de les Franqueses Francesc Colomé, ha valorat positivament la trobada amb el Departament de Salut. “Encara no tenim un calendari fixat, però, poc a poc, anirem recuperant serveis i s’estudiarà la seva ampliació”, ha dit Colomé.

Arxivat a: Ajuntament, Sanitat i Salut Pública
Centre d'Atenció Primària de Corró d'Avall
Centre d'Atenció Primària de Corró d'Avall
Centre d'Atenció Primària de Corró d'Avall
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/03/2024 a les 13:48h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)