Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Tall de la circulació a la cruïlla de la carretera de Cànoves amb els carrers Tagamanent i Céllecs els dies 25, 26 i 27

20/10/2021

Es realitzaran les feines d'asfaltatge de la nova cruïlla sobreelevada

Els dies 25, 26 i 27 d'octubre quedarà tallada a la circulació la cruïlla entre la carretera de Cànoves i els carrers de Tagamanent i Céllecs per realitzar les feines d'asfaltatge de la nova cruïlla sobreelevada.

També hi ha afectacions en la circulació de les línies d'autobús urbanes i interurbanes. La línia L6 circularà per la carretera de Ribes utilitzant les parades existents i la línia 512 ho farà per l'avinguda de la Sagrera amb parades provisionals. Les línies 407 i 416 habiliten, a més, parades provisionals a la confluència de la carretera de Ribes amb la plaça Sant Joan, l'estació de Rodalies, la plaça de la Llana i la plaça de l'Escorxador.

Les obres, que es van iniciar a finals de setembre, tenen com a objectiu la construcció d'una illa sobreelevada en aquest punt amb el propòsit d'alinear els passos de vianants al recorregut natural dels vianants i millorar-ne així la seguretat i l'accessibilitat.

L'actuació s'ha realitzat en dues fases. La primera, amb inici el 27 de setembre, amb una durada aproximda de 3 dies, ha eliminat les puntes de l'actual vorera central del carrer de Céllecs/Tagamanent. La superfície eliminada correspon a l'amplada dels actuals passos de vianants. Aquesta actuació la realitza l'Ajuntament de les Franqueses i ha suposat poca afectació en la circulació de vehicles a la carretera de Cànoves i al carrer de Céllecs/Tagamanent.

La segona part d'aquesta obra, iniciadad a principis d'octubre, la Diputació de Barcelona ha procedit a la construcció de la cruïlla sobreelevada. En concret, s'està elevant la cota de la calçada actual fins a configurar una plataforma única amb les voreres, reduint, així, la velocitat dels vehicles en aquest punt. Aquesta actuació té afectacions d'importància diversa en la circulació i suposa el tall final del tram per a realitzar l'asfaltage.

Aquesta actuació s'emmarca dins el programa de "Millora d’interseccions i pacificació de trams urbans de la BV-5151. TM Les Franqueses” aprovat al 2015 per la Diputació de Barcelona que ha dut a terme millores com les del tram de Corró d'Amunt o les cruïlles a la zona de Mil Pins. Per a la reforma d'aquesta cruïlla en concret, la Diputació i l'Ajuntament de les Franqueses han formalitzat la col·laboració en forma de conveni. El cost aproximat d'aquesta obra és de 50.000 euros.

Arxivat a: Obres i Serveis
Zona de la nova illa sobreelevada
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/03/2023 a les 14:53h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)