Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament es reuneix amb els representants de Dindefelo (Senegal) per estudiar la viabilitat de projectes de cooperació

19/10/2021

En aquesta primera trobada han tractat temes vinculats al territori

L’esport és un aliat de la cooperació social, contribueix a la instauració d’una sèrie de valors i és font de motivació per a infants i joves. Ahir, les Franqueses va rebre a l’alcalde de Dindefelo, Kikala Diallo, un poble al sud-est del Senegal, en una jornada tècnica per mirar de vehicular el projecte de participació de joves del municipi senegalès als programes esportius organitzats amb els clubs de les Franqueses.

Les autoritats plantegen la possibilitat d’organitzar un torneig al municipi per refermar l’esport com a porta d’entrada perquè els joves puguin accedir a drets bàsics, fomentar la motivació i recuperar la confiança en ells mateixos.  

L’Associació d’Intercanvis Socials i Culturals i l’Ajuntament van rebre la comitiva de representants de Dindefelo en una trobada durant la qual es va parlar també de la cultura, de la tradició i dels valors associats a l’activitat esportiva.

Arxivat a: Esports
Visita autoritats de Dindefelo (Senegal)
Visita autoritats Dindefelo (Senegal)
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/11/2021 a les 10:41h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)